Aarhus Universitets segl

Internationale muligheder

Drømmer du om at rejse ud og prøve verden af? Studere på et af de store, historiske universiteter rundt om i verden? Planlægger du en global karriere, eller har du måske bare altid været fascineret af fremmede kulturer? Eller har du også fundet ud af, at det virkelig giver plusser på CV’et, hvis man har tilbragt et eller flere semestre i udlandet?

Som civilingeniørstuderende på Aarhus Universitet har du alle muligheder for eksempelvis at tage et semester på universiteter rundt om i verden eller deltage i sommerskoler eller lignende. Vi har bl.a. udvekslingsaftaler med nogle af verdens mest kendte tekniske universiteter, og at tage et semester her kan betyde en kæmpe fordel for dig efterfølgende.

Ingeniørstuderende står i dag over for et internationalt jobmarked, men det er klart en fordel at kunne bevise, at man har en international forståelse og interkulturelle færdigheder. Og så kan et udvekslingsophold give dig helt særlige kvalifikationer – særligt i forhold til en global karriere.

På Aarhus Universitet findes der allerede et internationalt studiemiljø med mange udenlandske studerende og undervisere. Men for at komme helt ind under huden på en anden kultur er man nødt til at bo og leve der, og det giver et udvekslingsophold mulighed for.