Aarhus Universitets segl

Hvorfor så meget naturvidenskab?

Din uddannelse vil bestå af ca. 25 pct. naturvidenskabelige fag, og grunden til det er simpelthen, at det gør dig til en bedre ingeniør. Punktum.

Siden før industrialiseringen har civilingeniører været frontløbere i den teknologiske udvikling. De har med baggrund i teknisk indsigt og dyb teoretisk viden bygget bro mellem forskning og virkelighed.

Ingeniørvidenskaben tager simpelthen udgangspunkt i naturvidenskaben, og den skal du derfor forstå, hvis du skal være en dygtig ingeniør, som kan udvikle tekniske løsninger under hensyntagen til naturens og fysikkens love.

Af alle universiteter i Danmark, har Aarhus Universitet det stærkeste naturvidenskabelige miljø. Det drager vi selvfølgelig fuldt ud nytte af ved at involvere miljøet i din ingeniøruddannelse - både via kurser, projektsamarbejder og det studienetværk, du selv bliver en del af.

Civilingeniør på 5 år

 

Den 5 årige civilingeniøruddannelse starter med en 3-årige teknisk-naturvidenskabelige grunduddannelse (bachelor), som automatisk kvalificerer dig til den 2-årige kandidatuddannelse.