Aarhus Universitets segl

Læs til ingeniør på Aarhus Universitet

Du kan blive ingeniør på to måder.

Civilingeniøruddannelsen tager 5 år. Uddannelsen åbner dine døre for at arbejde med innovation og højteknologi, både i virksomheder og på universiteter. På uddannelsen bliver du undervist af forskere og får dermed adgang til den allernyeste viden. Som civilingeniør bliver du specialisten der kan skubbe grænserne for det, der er muligt, og kan være med til at skabe morgendagens løsninger.

Diplomingeniøruddannelsen tager 3½ år. Den er erhvervsrettet og åbner dermed dine døre for et arbejdsmarked, hvor du kommer til at bringe din viden om teknologi i spil inden for mange forskellige felter. Som diplomingeniør er du i stand til at skabe løsninger på konkrete udfordringer til gavn for virksomheder og samfund. Som færdiguddannet diplomingeniør kan du gå direkte ud på arbejdsmarkedet. Du kan ansøge om at læse videre til civilingeniør (+2 år), hvis du under uddannelsen har valgt bestemte kurser.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte vores studievejledning.

Mød nogle af vores ingeniørstuderende: