Aarhus Universitets segl

Et særligt tilbud til dig, der bor i Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs til ingeniør online på AU
og bliv i dit lokalmiljø 

Det tilbyder vi: 

  • Gratis studieplads i Innovest
  • Studiejob-samarbejde
  • Gratis IT-pakke

Aarhus Universitet og Ringkøbing-Skjern Kommune tilbyder som noget nyt en attraktiv studiepakke til dig, der ønsker at læse til ingeniør online. Den indeholder alt, hvad du har brug for til at skabe dig en god hverdag som studerende, mens du stadig er bosat i kommunen. 

Måske har du familie, hus og børn. Måske har du et deltidsjob, du skal passe. Eller måske ønsker du bare at benytte muligheden for at uddanne dig uden at skulle flytte til en stor universitetsby. 

Gratis studieplads

Du får en gratis studieplads i et nyt studiecenter i Innovest i Skjern. På den måde kan du få din daglige gang i lækre arkitekttegnede omgivelser, og du har mulighed for at benytte husets faciliteter - for eksempel møderum, grupperum og streamingudstyr. 

Du får en hverdag med andre onlinestuderende fra dit lokalområde, og vi har selvfølgelig gratis parkering, internet, kaffe og the samt mulighed for frokostordning. 

Vi har lavet en aftale med Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern, og her kan du som ingeniørstuderende benytte dig af værksteder og laboratoriefaciliteter, hvis du får brug for det til dine studieprojekter. 

Vi forsyner dig med en it-startpakke, så du som onlinekursist får optimale digitale kommunikations- og samarbejdsmuligheder. 

Som noget særligt for ingeniørstuderende tilbyder vi dig studiejob-samarbejde. Det sker med stor opbakning fra kommunens virksomheder, og det betyder, at du allerede fra første semester - hvis du har tid og lyst - kan se frem til et tæt, lønnet samarbejde med en ingeniørvirksomhed.  Vi hjælper med at finde det rette match. 

Aarhus Universitet udbyder følgende ingeniøruddannelser online

Du kan læse mere om uddannelserne, studieformen og arbejdsbelastningen ved at klikke på de forskellige links nedenfor.

Besøg Studiecenter Ringkjøbing-Skjern i Innovest


Overvejer du at blive onlinestuderende i Studiecenter Rinkøbing-Skjern? Du er velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om vores tilbud eller endnu bedre - kom forbi til en rundvisning.

Kontakt

MØD OS

Studievejledning Aarhus Universitet

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse, og når du overvejer et fjernstudie, har du helt sikkert en række særlige spørgsmål, du ønsker afklaring på. Vi vil derfor anbefale, at du bestiller tid til en samtale hos os i god til før ansøgningsfristen. 

Vi vil meget gerne tage en uformel snak med dig, uanset hvor du er i dine overvejelser omkring studievalg. Du kan booke en tid til samtale ved at sende en mail til eller studiekoordinator ved Aarhus Universitet Henning Slavensky på hesl@ase.au.dk

Du skal skrive "studiesamtale" i mailens emnefelt og foreslå et par mødetidspunkter sammen med den mødeform, du ønsker. Du kan vælge imellem personligt fremmøde i Aarhus eller Herning. Eller du kan vælge et telefonisk møde eller et online-møde på. 

På mødet kan du stille spørgsmål om alt fra det faglige til det økonomiske og til regler om optagelse og ansøgningsfrister.