Aarhus Universitets segl

Mød studerende og undervisere:

Følg hverdagen på AU Herning på Instagram


Studiebyen Herning


400 km cykelsti

Som studerende er det nemt at komme rundt i Herning. Der er god offentlig transport og cirka 400 km cykelsti forbinder campus, midtby og natur. Fordelen ved at bo og studere i Herning er, at alt er inden for afstand. 

Gode boliger til studerende

Tilgængelige og billige studieboliger er et andet stort plus for byen. Du kan bo både godt og centralt med en husleje, der er til at betale, når du er på S.U.

Herning er kultur

Her er  desuden masser af kulturelle tilbud, som bliver brugt at de mange studerende. Tager du  for eksempel en smut forbi det smukke bibliotek i gågaden, vil du få en fornemmelse af det.

Nogle af landets bedste kulturelle tilbud ligger i Herning, hvad enten du er til moderne kunst, loppemarkeder, kunstbiografer, teater, rockkoncerter eller sportsbegivenheder.

Natur hele vejen rundt

Herning er omgivet af skøn natur, og der er rig mulighed for at benytte de mange outdoor-faciliteter til for eksempel sport. 

Sport og sundhed

Du kan sagtens kombinere et travlt studieliv med en sund livsstil. Sportstilbudene i byen er  På vores campus i Herning er der motionscenter, og du er altid tæt på en skøn løbe- eller cykelrute. Sportstilbudene i byen er talrige og faciliteterne er i top, så du har god mulighed for at tage din interesse med dig eller finde en ny.