Aarhus Universitets segl

Interesserer du dig for mekanik og produktion?

Så er en ingeniøruddannelse måske noget for dig.

Interesserer du dig for mekanik og produktion?

 

Så er en ingeniøruddannelse måske noget for dig.

Her på siden kan du se listen over ingeniøruddannelser inden for mekanik og produktion samt forskellige eksempler på, hvad vores nuværende studerende beskæftiger sig med.

 

Vi bliver flere og flere mennesker på jorden, og vi har alle brug for mad, energi og et sundt helbred. Men hvordan kan vi alle være her, uden at vi driver rovdrift på naturens ressourcer? Det haster med at finde på nye løsninger, hvis vi skal lykkes med at skabe en bæredygtig fremtid for de kommende generationer.

I den kamp er ingeniører inden for mekanik og maskinteknik med helt i front. De udvikler alt fra ny vindmølleteknologi, stamcelleimplantater, industrielle robotter, solceller og droner. De er nysgerrige og kan ikke lade være med at undersøge, hvordan ting virker og kan forbedres. 

Har du det på samme måde? Vil være med til at finde løsninger på nogle af verdens store problemer? Og vil du gøre en forskel allerede som studerende? Så overvej en ingeniøruddannelse inden for mekanik og maskinteknik.

 

Bacheloruddannelser (3 år):


Diplomingeniøruddannelser (3½ år):


Er du også i tvivl? Tag en snak med en studievejleder, før du vælger uddannelse. Dit studievalg er vigtigt - også for andre end dig selv.
Mød ingeniørstuderende inden for mekanik og maskinteknik:

 

På Aarhus Universitet kan du læse til civilingeniør og diplomingeniør. Her på siden finder du uddannelserne inden for fagområdet mekanik og maskinteknik. Du kan læse om de andre fagområder ved at klikke herunder: