Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
AU Engineering

Symposium om grøn omstilling

I samarbejde med Teknologipagten og Region Midtjylland inviterer Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet til symposium om grøn omstilling.

Danmark har brug for flere ingeniører, hvis vi skal indfri de ambitiøse politiske mål for grøn omstilling. Men hvordan sikrer vi, at flere unge kommer til at bidrage til denne transformation af vores samfund gennem deres valg af uddannelse og karriere? Det er temaet for symposium om Grøn omstilling d. 29. september. (Foto: Lars Kruse. AU arkiv)

Symposiet finder sted tirsdag den 29. september fra kl. 10:00-14:00 på platformen Zoom.

Vi diskuterer, hvordan vi kan designe ingeniøruddannelserne og styrke samarbejdet med erhvervslivet, så vi får flere unge til at vælge studie og karriere, der bidrager til den grønne omstilling.  

Vi søger svar på, hvordan vi kan fastholde de unges interesse for bæredygtighed gennem deres studier, så de bagefter kommer ud og i erhvervslivet og skubber på den grønne omstilling.  

Symposiet byder på videndeling på tværs af partnere i Teknologipagten og andre med interesse i temaet. 

Læs mere om symposiet og tilmeld dig her

Mød studerende og eksperter

Fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet kan du møde ingeniørdocent Björn Andresen, som vil fortælle om erfaringerne med at tiltrække unge til diplomingeniøruddannelsen i Elektrisk Energiteknologi.

Du kan lytte til en podcast om emnet her

Du kan også møde diplomingeniørstuderende Ditte Højland, som også er founder af virksomheden Textile Change. 

Læs om Dittes vej ind på ingeniøruddannelsen her

Læs om iværksættervirksomheden Textile Change her