Aarhus Universitets segl

Nu åbner Midtjyllands nye, digitale innovationshub

Aarhus Universitet er partner i TechCircle, der åbner d. 20. april. Her kan virksomheder hente rådgivning, ny viden og teknologiindsigt og dermed styrke deres digitalisering og konkurrencekraft.

Aarhus Universitet er med Institut for Elektro- og Computerteknologi i spidsen udnænvt til ny partner i European Digital Innovations Hubs, som blandt andet står det danske hub med navnet TechCircle. 

TechCircle åbner formelt d. 20. april og skal i de kommende år give midtjyske virksomheder nem adgang til viden, rådgivning, innovationsgrupper og testfaciliteter. 

"Det giver os rigtig gode muligheder for at intensivere samarbejdet med andre videninstitutioner og regionens mange små og mellemstore virksomheder, og vores mål er at bringe de nyeste digtaile teknologier i anvendelse i en industriel sammehhæng, hvor det kan skabe forretningsmæssig værdi og styrke en bæredygtig transformation, " siger Jesper Askov Bonde Petersen, projektleder for European Digital Innovation Hub Denmark, Aarhus Universitet. 

TechCircle er én ud af cirka 200 hubs i Europa, der arbejder med overførelse af viden om digitalisering fra forskningsinstitutioner til erhvervsliv med et særligt fokus på big data, dataanalyse, cybersikkerhed, kunstig intelligens, digitale tvillinger, mobile robotter og IoT.

Læs også artiklen: Ny professor forudsiger en total digital omstilling af vores industri

Kom til åbning af TechCircle d.20. april

Lyder TechCircle interessant for dig og din virksomhed? Eller er du blot nysgerrig på, hvad TechCircle er?

Så sæt kryds i kalenderen den 20. april, hvor båndet klippes til Midtjyllands digitale innovationshub og hør mere.

Det er gratis at deltage i åbningen af TechCircle, som finder sted i Storesal på Dokk1 i Aarhus.

Alle er velkomne til at tilmelde sig åbningen her

Om TechCircle

TechCircle indgår i et europæisk netværk med henblik på at dele viden og opbygge europæisk kapacitet inden for avancerede, digitale teknologier.

TechCircle er et partnerskab mellem Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Alexandra Instituttet A/S, Force Technology, DigitalLead, We Build Denmark, Foreningen MADE, Food & Bio Cluster Denmark og Clean

TechCircle the European Digital Innovation Hub of Central Denmark er støttet af Digital Europe programmet under den Europæiske Union og af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kontakt

Jesper Askov Bonde Petersen, projektleder, Institut for Elektro- og Computerteknologi, Aarhus Universitet