Aarhus Universitets segl

Iværksætterpraktik

I Startup Factory har du mulighed for at arbejde hands-on og udforske dine egne evner inden for iværksætteri som alternativ til en almindelig virksomhedspraktik. Du får, i form af en 37 timers arbejdsuge, mulighed for at arbejde sammen med andre studerende, der sidder i samme situation som dig, og som også er passionerede inden for iværksætteri. En praktikplads hos Startup Factory kan ende med, at du starter egen virksomhed eller, at du bare bliver klogere på dig selv og iværksætteri. Uanset hvad, vil du i løbet af iværksætterpraktikken få en række glimrende værktøjer og kompetencer, der kan kvalificere dig som potentiel fremtidig iværksætter.

Kort sagt: du får altså 37 timer om ugen til at arbejde helt konkret og forpligtende med at udleve dine iværksætterdrømme.

Hvad får du?

  • Fast kontorplads i et fedt og uhøjtideligt miljø med andre studenteriværksættere.
  • Minimum 10 workshops, der giver dig viden, værktøjer og kompetencer som (kommende) iværksætter (disse er obligatoriske for din deltagelse).
  • Ugentlige møder, som hjælper med at holde dig op på dine mål og delmål for dit praktikforløb.
  • Adgang til Startup Factorys faglige netværk med mulighed for specialistsparring og i enkelte tilfælde hjælp til prototypeproduktion på værksteder.
  • Gratis te og kaffe.
  • Mulighed for at deltage i yderligere ad hoc workshops, oplæg, præsentationer, konferencer, konkurrencer i erhvervslivet med mere. Alt sammen ting, der kan hjælpe dig yderligere på vej i dit iværksætterforløb.
  • Mulighed for at søge videre optagelse i Startup Factory, hvor du efter endt praktik kan få yderligere sparring under forudsætning af, at du stadig er studerende.

Det er dig, der skal arbejde selvstændigt med at lære at bruge de konkrete redskaber og udnytte den hjælp, du får med dig fra de forskellige workshops og arrangementer. Du er dog ikke alene om det – der er til praktikken tilknyttet facilitatorer, faglige vejledere og specialister undervejs i processen, så både de faglige discipliner og dine iværksætterkompetencer udvikles sideløbende.

Praktikforløbets varighed

For ingeniørstuderende varer praktikken 20 uger. 

Efter endt praktik skulle du gerne stå med en bekræftet forretningsmodel og en prototype i hånden, så du – hvis du har lyst – kan gå ud i verden, oprette dig et CVR-nummer og arbejde med din virksomhed.

Hvordan kan du få en praktikplads?

Der er ny opstart hvert semester.

Ansøgningsfrist til praktik i foråret: den 1. december / Ansøgningsfrist til praktik i efteråret: den 1. juni.

Send os det udfyldte ansøgningsskema og dit CV – eller skriv til Jane Houlind Ulsøe, au161496@uni.au.dk , hvis du har spørgsmål vedrørende Iværksætterpraktikken.

Kontakt Startup Factory


Jane Houlind Ulsøe
Rådgiver

E-mail:
au161496@uni.au.dk

Bygning:
5420 lokale 240

Find os her


STARTUP FACTORY
Katrinebjerg
Bygning 5420, lokale 240
Helsingforsgade 27
8200 Aarhus N

ORBIT Lab
Findlandsgade 20
8200 Aarhus N