Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Start din egen virksomhed

Måske har du en idé til en virksomhed? Måske har du udviklet et produkt, som bare SKAL ud på markedet? Måske har du et CVR nr. men har aldrig rigtig fået mere gang i virksomheden? Eller måske har du allerede en virksomhed med de første kunder – og har brug for sparring på, hvordan du vækster og får en økonomisk bæredygtig forretning også på langt sigt?

Uanset hvor du er i processen, så er dette tilbud til dig, der ønsker gøre mere ved iværksætterdrømmene! 

Du kan nemlig ansøge om at blive en del af Startup Factorys iværksætterfællesskab, hvor du får kvalificeret hjælp og sparring til lige præcis de spørgsmål og udfordringer, du står med. 

Det får du

  • Flex-plads i åbent kontorfællesskab med andre iværksættere
  • Løbende sparring med Startup Factorys kompetente medarbejdere
  • Stort netværk i Startup Factory og andre startup-virksomheder, f.eks. i INCUBAs StartupLab
  • Stort udvalg af løbende arrangementer, der er målrettet iværksætteri og det at arbejde som studenteriværksætter
  • Mulighed for anvendelse af faciliteter til testning og produktudvikling
  • Mulighed for råd og vejledning fra eksterne specialister
  • Netværksskabende aktiviteter – f.eks. ’Fredagshjørnet’ hver 2. fredag, hvor vi deler erfaringer i sofaen i lokale 05.080 på Navitas
  • Gratis te og kaffe

Sådan ansøger du

Hent ansøgningsskemaet og send os det udfyldte skema. Herefter bliver du indkaldt til en samtale, hvor vi sammen finder ud af, om der er et match – og forhåbentlig laver en samarbejdsaftale. 

Nu har du adgang til en flex-plads i et lækkert kontorfællesskab sammen med andre iværksættere - enten på 5. etage på Navitas eller i ORBIT Lab på Katrinebjerg. Du får desuden grundlæggende viden inden for virksomhedsforståelse, udforskning af markedet og din idé. Alt sammen med til at klæde dig endnu bedre på til at arbejde med iværksætteri.

Du vil få kompetent sparring igennem hele forløbet – men ansvaret er selvfølgelig helt og holdent dit. Det er vigtigt, at du ønsker at være en del af miljøet og netværket hos Startup Factory, for det er med til at skabe stor værdi for de andre iværksættere – og ikke mindst dig selv.

Kontakt Startup FactoryFind os her

Navitas, Lokale 05.080
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

ORBIT Lab
Finlandsgade 28
8200 Aarhus N


Ansøg hos Startup Factory her