Aarhus Universitets segl

Interesserer du dig for ITelektro- og computerteknologi?

Så er en ingeniøruddannelse måske noget for dig.

Interesserer du dig for IT, elektro- og computerteknologi?

Så er en ingeniøruddannelse måske noget for dig.

Her på siden kan du se listen over ingeniøruddannelser inden for IT, elektro- og computerteknologi samt forskellige eksempler på, hvad vores nuværende studerende beskæftiger sig med.

Elektronik, it og softwareteknologi er vigtige byggesten i et velfungerende moderne samfund. Vi møder intelligente systemer hver eneste dag, og digitaliseringen har i løbet af får år fået gennemgribende betydning for den måde, vi lever på. Den næste generation af ingeniører skal sige farvel til informationssamfundet, som vi kender i dag  og være med til at skabe intelligenssamfundet.

Med deres viden og teknologiindsigt, kommer de til at opnå meget stor indflydelse og arbejde på tværs af vidt forskellige sektorer som for eksempel sundhed, finans og energi, og de kommer til at udvikle løsninger på nogle af verdens store problemer omkring bæredygtig udvikling. 

Interesserer du dig for programmering, robotteknologi og kunstig intelligens? Er du fascineret af den forandring, teknologierne kan skabe? Og vil du gøre en forskel allerede som studerende? Så overvej en ingeniøruddannelse inden for elektronik, computer eller sundhedsteknologi.

Er du også i tvivl? Tag en snak med en studievejleder, før du vælger uddannelse. Dit studievalg er vigtigt - også for andre end dig selv.

 

 


Mød ingeniørstuderende inden for elektronik, computer og sundhedsteknologi

 

På Aarhus Universitet kan du læse til civilingeniør og diplomingeniør. Ovenfor finder du uddannelserne inden for fagområdet elektronik og computer. Du kan læse om de andre fagområder ved at klikke her: