AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Godt 10 mio. kr. af projektets i alt 70,4 mio. kr. er øremærket SMV’er, som ikke er med i konsortiet, men som har lyst til at prøve kræfter med digitale tvillinger. Foto: Colourbox.

01.04.2020 | Institut for Ingeniørvidenskab

Digital hjerne skal give SMV’er nem adgang til digitale tvillinger

EU’s Forskning og Innovationsprogram, Horizon 2020, har bevilget over 70 mio. kr. til et nyt forskningsprojekt, der skal gøre det let for små og mellemstore europæiske produktionsvirksomheder at få gavn af digitale tvillinger.

At drifte: En køreteknik, der oprinder fra Japan, hvor chaufføren med vilje overstyrer, hvorved han mister vejgreb, men bevarer kontrol og fører bilen gennem hele svinget. Bogen anvender denne analogi til konceptet konstruktiv designforskning. Foto: Colourbox.

01.04.2020 | Institut for Ingeniørvidenskab

Ny bog om designforskning

Design og ingeniørvidenskab ses ofte som løsningsorienterede discipliner. Så hvordan designer man - ikke alene med henblik på at løse en udfordring - men også med henblik på at opbygge viden? Det er omdrejningspunktet i en ny bog, der er skrevet af arkitekt og professor Peter Gall Krogh, og som netop er udgivet af Springer Nature.

ARRANGEMENTER

ons 13 maj
16:00-18:00 | Navitas, Aarhus Universitet, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Orienteringsmøde om Adgangskursus
Adgangskursus er din genvej til ingeniøruddannelsen. For dig, der har en erhvervsuddannelse eller erhvervserfaring, men som mangler en adgangsgivende eksamen for at kunne begynde på en ingeniøruddannelse. Kom til orienteringsmøde og hør om mulighederne.
ons 10 jun
15:00-17:30 | Aarhus Universitet, Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N, Peter Bøgh Andersen, auditoriet
Orienteringsmøde om ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør i Aarhus? Kom til orienteringsmøde den 10. juni 2020 kl. 15-17.30 og hør om ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet