AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Det er meget dyrt at udvikle nye klimateknologier, og selv om teknologien virker i laboratoriet, så kan det kræve en stor indsats at få det tilpasset praktisk landbrug. Udviklingsomkostningerne må i stort omfang betales af de landmænd, som skal implementere teknologierne. Der er i derfor et stort behov for at billiggøre indsatsen. Foto: Colourbox.

02.03.2021 | AU Engineering, Institut for Bio- og Kemiteknologi

Samarbejde om udvikling af danske klimateknologier

Danmark er langt fremme med viden om mulighederne for at reducere udledningen af klimagasser fra landbruget. En workshop efterfulgt af en international konference skal synliggøre de danske kompetencer og skabe nye muligheder for virksomhedernes udvikling af klimateknologier til landbruget.

”Vi har en fantastisk landbrugsjord her i Danmark, og det ville være synd at plastre den til med solceller. Men hvis vi kan forene de to ting, vil det være super,” siger frugtavler Claus Hunsballe, som er kommet med i et stort internationalt projekt, der skal forene solceller og landbrugssektoren. Foto: Colourbox.

26.02.2021 | AU Engineering, Institut for Mekanik og Produktion

Hvorfor ikke forene landbrug og solenergi på samme areal?

Ved hjælp af vertikale solcelleanlæg vil forskere fra Aarhus Universitet hive både energi og afgrøder ud af samme landbrugsareal. Planen er at producere energi, når der er mest brug for den, og samtidig give plads til, at landmanden kan arbejde i marken.

ARRANGEMENTER

ons 10 mar
14:00-16:00 | Online webinar
Danske Maritime og Aarhus Universitet inviterer til klimawebinar
Værdikædeanalyser, teknologi, vækst, konkurrence og rammevilkår er i fokus, når Danske Maritime og Aarhus Universitet inviterer til det første webinar i iClimate-initiativet - en forskningsbaseret tilgang til at løse erhvervslivets klimaindsats.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, DK
National workshop on Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture 28 June 2021
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce greenhouse gas (GHG) emissions from agriculture, where we will present and discuss potential mitigation strategies for agriculture.
tir 22 feb
08:00-16:00 | Novo Nordic in Hellerup, Denmark
International conference on Zero Greenhouse Gas Emission in High Productive Agriculture
Aarhus University is organising the international conference on 'Zero Greenhouse Emission in High Productive Agriculture - ZEA' 22 - 24 February 2022. The conference is hosted and financially supported by NovoNordic Foundation.