AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

I projektet forventer forskerne at komme et langt skridt hen imod at tage fotoniske kvanteteknologier ud af forskningslaboratoriet og anvende dem i virkeligheden. Strategien er at bruge modne teknologier, der allerede nu er tilgængelige. Foto: Colourbox

20.05.2020 | Institut for Ingeniørvidenskab

Fysikere og fotonik-ingeniører skal gøre kryptering ubrydelig

I vores stadig mere digitaliserede samfund foregår udveksling af privat og følsom information næsten udelukkende via digitale kanaler. Nu vil forskere i et nyt projekt gøre vores digitale data sikre med ubrydelig kryptering ved hjælp af optisk integrerede kredsløb.

"Det er tit sådan med fysik, at når man prøver at løse ét problem, så opstår der et andet. Man opdager tit nye ting, som er af fundamental betydning, men det er også det, der gør ingeniørvidenskaben så sjovt," siger Mikael Andersen Langthjem. Foto: Melissa Yildirim, AU Foto.

08.05.2020 | Institut for Ingeniørvidenskab

”Man opdager tit nye ting, som er af fundamental betydning”

Fysikkens verden er fyldt med problemer, som vi slet ikke forstår til bunds endnu. Mikael Andersen Langthjem er en af dem, der arbejder med at forstå fysikkens paradokser og løse dens gåder. Han er ny lektor på Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet.

ARRANGEMENTER

fre 29 maj
13:00-15:00 | TBA
Qualifying exam: Efficient Deep Learning Approaches for Non-Euclidean Data Structures
PhD student Negar Heidari, Department of Engineering
ons 03 jun
10:00-11:00 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet - Online
Gratis online webinar "Hydrologi og vandføringsevne i vandløb"
Klimaet ændrer sig – vi oplever stigende nedbørsmængder, og dette har betydning for vandstandsforholdene i og ved vores vandløb. Deltag i dagens online webinar og få svar på hvor vandet i vandløbene kommer fra, og hvordan det ser ud i fremtiden? Kan man kontrollere afstrømningens størrelse? Og meget mere.
tir 09 jun
16:00-17:00 | Aarhus Universitet i Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning
Online Åbent Hus om ingeniøruddannelserne i Herning
Deltag i virtuelt åbent hus på Aarhus Universitet i Herning tirsdag d. 9. juni fra kl. 16.00 til 17.00 og hør om mulighederne for at læse til ingeniør i Herning.