AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Billedet, som er taget gennem linsen på et mikroskop, viser et nærbillede af det optisk integrerede kredsløb, der anvendes til ammoniakdetektoren. Chippen er omtrent 2x2,6 mm2 i størrelse. Foto: Andreas Hänsel, Aarhus Universitet.

01.12.2020 | AU Engineering, Institut for Bio- og Kemiteknologi

Danske forskere udvikler prisbillig optisk sensor til ammoniak-detektion

Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, har i samarbejde med DTU udviklet en sensor, der kan bane vejen for et bærbart, pålideligt og frem for alt billigt system til detektion af ammoniak og andre gasarter i landbruget.

Man skal vide noget om både tekstilfibre og partikelkemi, hvis man vil designe et effektivt mundbind. Og så skal det syes, så det passer perfekt til ansigtet. Det er konklusionerne bag sidste uges lynforsøg med mundbind på Aarhus Universitet (Foto: Colourbox)
De studerende fik mulighed for at designe deres egne mundbind med lag af forskellige typer tekstiler med god filtreringsevne (Foto: Birgit Bonefeld).

20.11.2020 | AU Engineering, Institut for Bio- og Kemiteknologi

Studerende testede mundbind i laboratoriet

Der er store forskelle på, hvor godt et stofmundbind filtrerer partikler, og det er afgørende, at det sidder tæt til ansigtet. Det er hovedkonklusionerne bag et lynforsøg på Aarhus Universitet.

ARRANGEMENTER

tor 03 dec
10:00-16:30 | online
Robo Cluster. Robot Innovation Summit – Online
RoboCluster byder på innovationsresultater og fortæller om fremtidens fokuserede robotnetværk til Robot Innovation Summit 3. december.
fre 04 dec
12:30-15:30 | Online
Reduceret ammoniak og lugt fra gylle udbragt på marker
Ph.d.-forsvar, fredag den 4 december 2020. Johanna Maria Pedersen.
tor 10 dec
14:30-16:00 | Afholdes virtuelt
3D metalprint i produktudvikling og industriel produktion (deltag online)
Har du konkrete idéer til, hvordan din virksomhed kan benytte 3D-metalprint, eller er du ganske enkelt blot nysgerrig på mulighederne, så tilmeld dig vores online arrangement.