AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Flere unge har i 2020 en ingeniøruddannelse som førsteprioritet. Jens Villadsen er færdig med første år på civilingeniøruddannelsen i Computerteknologi, som sammen med diplomingeniøruddannelsen i Softwareteknologi er blandt de  populære uddannelser i år. (Foto: Melissa Yildirim)

06.07.2020 | AU Engineering

Flere vil læse til ingeniør på Aarhus Universitet

Flere unge har søgt ind på en ingeniøruddannelse ved Aarhus Universitet. Især de femårige civilingeniøruddannelser går frem.

”Overordnet set går hele initiativet ud på at inspirere og engagere unge mennesker i naturvidenskab. Forstå, at det er via naturvidenskabelig og teknisk forskning og udvikling, at vi skal løse dette ganske betragtelige problem, menneskeheden står over for,” siger adjunkt Thomas Tørring fra Aarhus Universitet. Foto: Melissa Yildirim, AU Foto.

26.06.2020 | AU Engineering

Millionbevilling hiver gymnasieelever med ind i kamp mod antibiotikaresistens

Nu får danske gymnasieelever mulighed for at prøve kræfter med ingeniørvidenskaben og måske endda være med til at gøre en opdagelse, der kan få kolossal betydning for millioner af mennesker verden over. En bevilling fra Novo Nordisk Fonden giver nemlig Aarhus Universitet mulighed for at lade eleverne deltage i vigtig forskning, der skal finde helt…

ARRANGEMENTER

fre 21 aug
07:30-09:15 | PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, Aarhus
Science to Business - Tema: Effektive byggeprocesser
Science to Business stiller denne gang skarpt på effektive byggeprocesser. Byggeprojekter er i dag udfordret af spild, fejl og mangler såvel som ekstraarbejde. Ved at minimere uhensigtsmæssighederne gennem forbedret byggeledelse kan produktiviteten i et byggeprojekt øges markant og antallet af nødstedte projekter kan minimeres.
ons 30 sep
15:00-17:00 | AU Engineering, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Åbent hus om ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør i Aarhus? Deltag i vores Åbent hus den 30. september 2020, kl. 15-17 og hør om ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.
ons 04 nov
16:00-18:00 | AU Engineering, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Åbent hus om Adgangskursus
Adgangskursus er din genvej til ingeniøruddannelsen. For dig, der har en erhvervsuddannelse eller erhvervserfaring, men som mangler en adgangsgivende eksamen for at kunne begynde på en ingeniøruddannelse. Kom til åbent hus og hør om mulighederne.