AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

"Ideen er at bruge friktion og komprimering til at skabe rumlige strukturer uden mørtel: Byggeblokke, der udelukkende holdes sammen af fysikkens love," siger Adjunkt Valentina Beatini. Foto: Lars Kruse / AU Foto.

06.11.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Hun bruger Newtons love til at skabe antiklastisk arkitektur

Valentina Beatini, arkitekt fra Universitetet i Genova og ph.d. fra Universitetet i Parma, er ny adjunkt ved Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet. Hendes forskning er fokuseret på at skabe innovative formkonstruktioner ved hjælp af højfriktions-murværk.

Den revolutionerende teknologi tillader en hidtil uset effektivitet til måling af mange forskellige atomare komponenter uden for laboratoriet. Det er første gang, NMR-teknologi på denne måde tages i brug inden for landbruget, men teknologien spås en stor fremtid. Foto: Tavs Nyord

05.11.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Danskudviklet, prisvindende gyllesensor skal gøre landbruget mere bæredygtigt

Forskere fra Institut for Ingeniørvidenskab har bidraget til udviklingen af en sensor, der via NMR-teknologi måler næringsindhold i gylle. Teknologien har netop vundet en stor, international pris og er kåret til en af årets 40 vigtigste landbrugs-opfindelser.

ARRANGEMENTER

fre 22 nov
12:30-14:30 | 03.068, Navitas, Inge Lehmanns gade 10, 8000 Aarhus C
Qualifying exam: Soil-pile interaction for bored cast-in-place piles in stiff clays and soft rocks
PhD student Jannie Knudsen, Department of Engineering
ons 27 nov
10:00-12:00 | 5125-101(Edison), Finlandsgade 22, 8200 Aarhus
Qualifying exam: Unsupervised Anomaly Detection for Aerial Surveillance
PhD student Ilker Bozcan, Department of Engineering
man 02 dec
11:45-14:00 | INCUBA Pier Venue, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus
Join the Sustainable Energy Days at Department of Engineering
THE EVOLVING RELATIONSHIP BETWEEN SCIENCE & BUSINESS. The extended Science Lunch program on Sustainable Energy, this time with a Guest Speaker from The University of North Carolina at Chapel Hill – Ted Zoller.