AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Undervandsrobotter kan operere på steder, hvor det kan være både dyrt og farligt for mennesker at opholde sig. På den måde skaber de fantastiske muligheder i de enorme områder under havoverfladen. Foto: German Research Center for Artificial Intelligence (DFKI), Robotics Innovation Center.

28.09.2020 | AU Engineering, Institut for Elektro- og computerteknologi

Hvordan designer vi pålidelig AI til undervandsrobotter?

Intelligente undervandsrobotter åbner op for en lang række muligheder på de enorme områder under havoverfladen, der dækker mere end 70 pct. af jordens overflade. Men det kræver kunstig intelligens, vi kan stole på, når robotterne skal operere på egen hånd. Et nyt EU-støttet projekt vil tackle problemet.

Danmark har brug for flere ingeniører, hvis vi skal indfri de ambitiøse politiske mål for grøn omstilling. Men hvordan sikrer vi, at flere unge kommer til at bidrage til denne transformation af vores samfund gennem deres valg af uddannelse og karriere? Det er temaet for symposium om Grøn omstilling d. 29. september. (Foto: Lars Kruse. AU arkiv)

24.09.2020 | AU Engineering

Symposium om grøn omstilling

I samarbejde med Teknologipagten og Region Midtjylland inviterer Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet til symposium om grøn omstilling.

ARRANGEMENTER

ons 30 sep
15:00-17:00 | Online
Online Åbent hus på ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør i Aarhus? Deltag i vores virtuelle Åbent hus den 30. september 2020, kl. 15-17 og hør om ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.
fre 02 okt
12:15-15:00 | Online
Praktik- og projektdag på Katrinebjerg (virtuel) - for diplomingeniører inden for elektronik, softwareteknologi og elektrisk energiteknologi
Vi gentager succesen med Pdag, men inviterer denne gang til et virtuelt møde mellem virksomheder og studerende. Fredag den 2. oktober 2020. Her kan virksomheder og studerende møde hinanden online og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.
man 05 okt
16:15-18:00 | Aarhus Universitet, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N Shannon, bygning 5789, lokale 009C/013A, bygning 5789
Informationsmøde om civilingeniør (kandidat uddannelserne) på Katrinebjerg
Dette informationsmøde er for dig, der er i gang med eller har afsluttet en bachelor- eller diplomingeniøruddannelse og gerne vil høre mere om den to-årige kandidatoverbygning til civilingeniøruddannelserne på Katrinebjerg.