AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

PipeSense er støttet af Innovationsfonden med 13,6 mio. kr. og har et samlet budget på 18,6 mio. kr. Projektet inkluderer fire danske partnere: Logstor A/S, Creative Sight ApS, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Foto: Aarhus Universitet

21.04.2021 | AU Engineering, Institut for Elektro- og computerteknologi

Data i realtid fra smarte sensorer skal optimere driften af fjernvarmenettet

Forskere fra universiteterne i Aalborg og Aarhus arbejder tæt sammen med virksomheder for at udvikle intelligente, batteriløse sensorer, der trådløst kan kommunikere med et autonomt, sky-baseret overvågningssystem.

"Jeg tror simpelthen, vi har brug for flere kvindelige rollemodeller og mentorer, der allerede på et tidligt stadie kan inspirere unge kvinder i deres karrierevalg," siger professor Selin Kara. Foto: AU Foto.

14.04.2021 | AU Engineering, Institut for Bio- og Kemiteknologi

Ny professor håber, at flere kvinder vil være med til at drive den grønne omstilling

Selin Kara er ny professor på Institut for Bio- og Kemiteknologi, Aarhus Universitet, hvor hun forsker i at benytte naturlige processer som substitut for en af verdens mest forurenende industrier. Hun så gerne, at flere kvinder uddannede sig til ingeniører eller inden for andre STEM-fag, men der mangler rollemodeller, mener hun.

ARRANGEMENTER

ons 12 maj
16:00-17:30 | Online
Online - Åbent hus på Adgangskursus
Adgangskursus er din genvej til ingeniøruddannelsen. For dig, der har en erhvervsuddannelse eller erhvervserfaring, men som mangler en adgangsgivende eksamen for at kunne begynde på en ingeniøruddannelse. Kom til virtuelt åbent hus og hør om mulighederne for at læse adgangskursus i Aarhus, Herning eller online.
ons 09 jun
15:00-16:30 | Online
Online Åbent hus på ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør i Aarhus? Deltag i vores virtuelle Åbent hus onsdag den 9. juni 2021, kl. 15-16:30 og hør om ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.
tor 10 jun
16:00-17:30 | Online
Online Åbent Hus om ingeniøruddannelserne i Herning
Deltag i virtuelt åbent hus på Aarhus Universitet i Herning torsdag d. 10. juni fra kl. 16.00 til 17.30 og hør om mulighederne for at læse til ingeniør i Herning.