AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

87 glade civilingeniører dimitterede torsdag den 23. januar. Foto: Haslefoto.dk.

24.01.2020 | Institut for Ingeniørvidenskab

”Det eneste rigtige valg”: Tak til endnu et hold dygtige civilingeniører

87 civilingeniører dimitterede torsdag fra Aarhus Universitet. De kommer ud til en verden med uovertrufne og globale karrieremuligheder. Vi takker og bukker mange gange for Jeres iver og ildhu og entusiasme: I er det vigtigste, vi kan bidrage med.

Elisabeth Granzow Larsen (tv) og Christina Poulsen (th) her foran AU Engineerings campus, Navitas, på Aarhus Ø. Foto: Melissa Yildirum, AU Foto.

17.01.2020 | Institut for Ingeniørvidenskab

Undersøgelse: Bystøj opleves mindre larmende, når vi kigger på natur

To civilingeniørstuderende fra Aarhus Universitet har sat sig for at undersøge sammenhængen mellem, hvad folk ser, og hvad de hører. Ved hjælp af VR-teknologi har de fundet ud af, at naturudsigt ser ud til at lægge en dæmper på vores hørelse.

ARRANGEMENTER

man 27 jan
13:00-14:00 | Aarhus University, Depratment of Engineering, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N, Room 417E
Guest Lecture: New Trends in Advanced Power Electronics and Future Energy Systems
Speaker: Mohammad Hassan Khooban, IEEE Senior Member
tir 04 feb
13:00-16:00 | Bygning 5125 (Edison), Lokale 424, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Ph.d.-forsvar: Reduktion af gasudledninger fra gylle
Ph.d. studerende Frederik Rask Dalby, Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet
lør 22 feb
10:00-13:00 | Aarhus Universitet i Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning
Åbent hus på Aarhus Universitet i Herning 22. februar
Overvejer du at søge en ingeniøruddannelse? Vil du gerne have be- eller afkræftet om en bestemt uddannelse er noget for dig? Eller er du fortsat i tvivl om, hvilken uddannelse det skal være? Så bliv klogere på dig selv og de forskellige ingeniøruddannelser ved at deltage i åbent hus på Aarhus Universitet i Herning.