fre 21 aug
07:30-09:15 | PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, Aarhus
Science to Business - Tema: Effektive byggeprocesser
Science to Business stiller denne gang skarpt på effektive byggeprocesser. Byggeprojekter er i dag udfordret af spild, fejl og mangler såvel som ekstraarbejde. Ved at minimere uhensigtsmæssighederne gennem forbedret byggeledelse kan produktiviteten i et byggeprojekt øges markant og antallet af nødstedte projekter kan minimeres.
ons 30 sep
15:00-17:00 | AU Engineering, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Åbent hus om ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør i Aarhus? Deltag i vores Åbent hus den 30. september 2020, kl. 15-17 og hør om ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.
ons 04 nov
16:00-18:00 | AU Engineering, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Åbent hus om Adgangskursus
Adgangskursus er din genvej til ingeniøruddannelsen. For dig, der har en erhvervsuddannelse eller erhvervserfaring, men som mangler en adgangsgivende eksamen for at kunne begynde på en ingeniøruddannelse. Kom til åbent hus og hør om mulighederne.