Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Besøg os før du vælger uddannelse

Vi holder jævnligt orienteringsmøder – både for dig der vil vide mere om en eller flere af vores ingeniøruddannelser og for dig, der overvejer at tage et adgangskursus.

Skal jeg vælge at læse til civilingeniør eller diplomingeniør? Hvilke fag skal jeg have på 1. semester? Hvordan foregår undervisningen? Hvor meget tid skal jeg bruge på forberedelse? Hvordan er det med kantinen og festerne? Til orienteringsmøderne har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du brænder for at få svar på. Du kan møde studerende fra de forskellige studieretninger og få individuel studievejledning hos vores faglige vejledere.

Vi afholder to orienteringsmøder i september, for dig, der ønsker at læse videre på den to-årige kandidatoverbygning til civilingeniør.

Møderne er for dig der pt. er igang med at læse en diplomingeniøruddannelse eller en relevant bacheloruddannelse.

Du vil også kunne høre om den ½ årige specialisering til forretningsingeniør, som kan læses efter diplomingeniøruddannelsen.

Der afholdes to orienteringsmøder om civilingeniør (kandidatoverbygningen) - stedet afhænger af studieretning, klik på banner nedenfor og læs mere.

Vi glæder os til at se dig!