Aarhus Universitets segl

Åbent hus på ingeniøruddannelserne i Herning

Åbent Hus den 22. februar

Besøg diplomingeniøruddannelserne til Åbent Hus kl. 15-18. Her kan du høre om uddannelsen og få svar på dine spørgsmål. Til Åbent Hus kan du også høre om oplæg om studielivet i Herning og møde studenterforeningerne.

Forbered dig

Inden du møder op til Åbent Hus, kan du forberede din deltagelse ved at læse og lytte på vores side for Åbent Hus i Herning. Her kan du få hjælp til at blive klogere på det, der er vigtigt for dig, når det kommer til uddannelse og studieliv. Du finder alt fra vejledningsvideoer til fortællinger fra nuværende studerende og kontaktoplysninger på dem, der kan hjælpe dig i dit uddannelsesvalg.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om adgangskrav, optagelse, studietvivl m.m.? Så er du velkommen til at kontakte os

Mathilde Kjeldal, mati@au.dk tlf. 9352 2114

Mette Bak Odder: metteod@au.dk tlf. 2136 6232

Er du forhindret i at komme forbi os til Åbent Hus, er du velkommen til at besøge AU Herning en anden dag - tag endelig kontakt til os for at aftale nærmere.

Aarhus Universitet, Herning
Birk Centerpark 15, 7400 Herning