AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Målet med projektet er at gøre indeklimaambassadørerne til brobyggere mellem rum og pædagogik, så de med deres særlige viden om indeklima kan være med til at sikre, at skolernes fysiske rammer benyttes optimalt. Foto: Colourbox.

23.09.2021 | AU Engineering, Institut for Byggeri og bygningsdesign

Ingeniørforskere skal give skoler bedre indeklima

Temperatur, lydniveau, lys- og luftkvalitet har stor indflydelse på børn og unges indlæring. En ny indeklimastrategi for skolerne i Aarhus Kommune skal skabe det optimale indeklima, og med i projektet er indeklima-eksperter fra AU Engineering, Aarhus Universitet.

Det er vigtigt for projektets succes, at lokale landmænd tager ejerskab over de nye metoder, så vi kan udvikle fælles scenarier for, hvordan husdyrbrugene realistisk kan udvikle sig i en positiv retning,” siger professor Claus Grøn Sørensen, Aarhus Universitet. Foto: Colourbox

18.09.2021 | AU Engineering, Institut for Elektro- og computerteknologi

Nyt internationalt forskningsprojekt skal gøre husdyrbrug mere bæredygtige

Dansk ekspertise er med helt fremme i et nyt, paneuropæisk forskningsprojekt, der i samarbejde med lokale husdyrbrug skal udvikle bæredygtige systemer til husdyrbrug.

ARRANGEMENTER

09:00-14:30 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Undervandsrobotterne kommer! Girls' day in science på ingeniøruddannelserne i Aarhus
På maskin- og mekanikingeniøruddannelserne skal I arbejde med, hvordan vi bruger matematik og fysik til f.eks. at udvikle undervandsrobotter. Vi skal også snakke om, hvad en karrierevej som ingeniør kan føre til, og I møder nogen af vores seje kvindelige studerende.
ons 06 okt
09:00-15:00 | AU Ingeniøruddannelserne Campus Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning
Vedvarende energi - bæredygtig fremtid! Girls' day in science på ingeniøruddannelserne i Herning
Vi vil rigtig gerne invitere dig ind for at vise, hvor gode ingeniører er til at finde løsninger på både små og store udfordringer. Vores Engineering Lab i Herning huser et laboratorium for vedvarende energi. Det er her, du kan få mulighed for at udfordre og udforske din indre ingeniør.
15:00-17:00 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus C
Åbent hus på ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør på Aarhus Universitet? Deltag i vores Åbent hus onsdag den 6. oktober 2021, kl. 15-17 og hør om ingeniøruddannelserne.