AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

”For at være ærlig tror jeg, at jeg blev professor for tidligt," siger professor Mika Sillanpää, en af verdens førende forskere i teknologier til behandling af spildevand, der netop er startet som ny professor på Institut for Bio- og Kemiteknologi, Aarhus Universitet. Foto: Teemu Leinonen

13.06.2021 | AU Engineering, Institut for Bio- og Kemiteknologi

Ny professor skal stå i spidsen for udviklingen af fremtidens spildevandssystem

Mika Sillanpää, en af verdens førende forskere i spildevandsbehandling, er ny professor på Institut for Bio- og Kemiteknologi på Aarhus Universitet. Her skal han hjælpe med at udvikle fremtidens spildevandssystem, der radikalt vil ændre den måde, vi i dag renser spildevand på.

Grundet corona åbner Techteltet i år også på Bryggen midt i København, hvor AU Engineering i samarbejde med DTU, SDU, AAU, IDA og Engineer the Future debatterer teknologi. Foto: Jesper Bruun.

11.06.2021 | AU Engineering, Institut for Bio- og Kemiteknologi

Folkemøde 2021 - Techteltet åbner i både Allinge og København

Hvilken rolle skal universiteterne spille i den grønne omstilling? Er et ’Danmark som testland’ en mulighed eller en begrænsning? Og kan vi øge udbuddet af højtuddannet arbejdskraft ved at lade seniorer forblive aktive? Det er nogle af de spørgsmål, der er på skemaet til årets folkemøde i Techteltet.

ARRANGEMENTER

man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, DK
National workshop on Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture 28 June 2021
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce greenhouse gas (GHG) emissions from agriculture, where we will present and discuss potential mitigation strategies for agriculture.
tir 22 feb
08:00-16:00 | Novo Nordic in Hellerup, Denmark
International conference on Zero Greenhouse Gas Emission in High Productive Agriculture
Aarhus University is organising the international conference on 'Zero Greenhouse Emission in High Productive Agriculture - ZEA' 22 - 24 February 2022. The conference is hosted and financially supported by NovoNordic Foundation.