AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk

Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Al information om byggeriet og alle dets faser skal indgå i den digitale tvilling, således at der til enhver tid er fuld situationsbevidsthed om byggeriet. Det giver forskerne mulighed for at modellere byggeriets faser ekstremt detaljeret allerede i projektplanlægningen, hvor bl.a. farer og risici kan opdages og handles på proaktivt. Foto: Aarhus Universitet, Jochen Teizer.

22.02.2021 | AU Engineering, Institut for Byggeri og bygningsdesign

Digitale tvillinger skal gøre byggepladser langt sikrere og mere effektive

Kunstig intelligens er et af nøgleordene i to store EU-finansierede projekt, som bl.a. sigter efter at reducere antallet af ulykker og nær-ved-ulykker på byggepladser betragteligt.

”Alene kan man ikke udrette noget virkelig stort. Resultater skabes altid i samarbejde med andre, og jeg går meget ind for at søge inspiration fra andre verdener, så man ikke sidder i sin egen silo og tror, man ved bedst," siger bropioneren Klaus H. Ostenfeld, der er ny adjungeret professor på Aarhus Universitet. Foto: Søren Kjeldgaard.

10.02.2021 | AU Engineering, Institut for Byggeri og bygningsdesign

Bro-koryfæ bliver æresprofessor på Aarhus Universitet

Mere end nogen anden har han været med til at pryde det flade, danske landskab med monumentale bygningsværker. Nu er den prisvindende bygningsingeniør Klaus H. Ostenfeld blevet udnævnt adjungeret professor på Aarhus Universitet, hvor han deler ud af sine 55 års erfaringer fra ind- og udland.

ARRANGEMENTER

ons 10 mar
14:00-16:00 | Online webinar
Danske Maritime og Aarhus Universitet inviterer til klimawebinar
Værdikædeanalyser, teknologi, vækst, konkurrence og rammevilkår er i fokus, når Danske Maritime og Aarhus Universitet inviterer til det første webinar i iClimate-initiativet - en forskningsbaseret tilgang til at løse erhvervslivets klimaindsats.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, DK
National workshop on Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture 28 June 2021
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce greenhouse gas (GHG) emissions from agriculture, where we will present and discuss potential mitigation strategies for agriculture.
tir 22 feb
08:00-16:00 | Novo Nordic in Hellerup, Denmark
International conference on Zero Greenhouse Gas Emission in High Productive Agriculture
Aarhus University is organising the international conference on 'Zero Greenhouse Emission in High Productive Agriculture - ZEA' 22 - 24 February 2022. The conference is hosted and financially supported by NovoNordic Foundation.