Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Adjunkt og ekspert i blockchain-teknologi, Diego F. Aranha fra Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse, AU Foto.

11.02.2020 | AU Engineering, Institut for Elektro- og computerteknologi

Nyt projekt skal uddanne den danske erhvervstop i blockchain-teknologi

Et netværk af blockchain-eksperter skal uddanne dansk erhvervsliv i sikkert at udnytte teknologiens mange nye muligheder

Kimmie Frydenberg og Tobias Erichsen har 3D-printet en kunstig kranspulsåre med forsnævringer efter scanningsbilleder fra en hjertesyg patient. Teknologien gør det muligt for lægerne at øve sig, før de gennemfører de mest komplicerede indgreb. Foto: (GotFat Productions)

10.02.2020 | AU Engineering

Studerende printer kunstig kranspulsåre

To diplomingeniørstuderende har designet og printet en kunstig kranspulsåre med en naturtro anatomisk udformning og elasticitet. Den skal gøre det muligt for lægerne at øve sig på komplicerede hjerteindgreb

Aarhus Universitet siger farvel til 400 nyuddannede diplomingeniører. Mange har allerede fået job, og mange skal læse videre til civilingeniører. På billedet ses dimittender fra Informations- og kommunikationsteknologi (Softwareteknologi). (Foto: Henrik Olsen)
Tillyke til Sara Hørlück, Anna Bøje Pedersen og Mia Louise Møller Hall (th) - alle nyuddannede diplomingeniører i Bygning. (Foto: Henrik Olsen)
Jens Kruse, nyuddannet diplomingeniør i Maskinteknik, med sin lille familie. Han skal læse videre til civilingeniør i Mekanik (Foto: Henrik Olsen)
De nye ingeniørdimittender og deres familier fyldte godt op i  Aarhus Domkirke (Foto: Henrik Olsen)
Mikkel Bay Andreasen (tv) og Rasmus Jakobsen er nogle af samfundets mest efterspurgte dimittender. De er diplomingeniører i Elektrisk Energiteknologi, og håber de kan være med til at transformere vores energiforsyning i de kommende år. Først skal de læse videre på specialiseringen til Forretningsingeniør (Foto: Henrik Olsen)

03.02.2020 | ASE

Tillykke til stort hold nye diplomingeniører

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet kunne fredag d. 31. januar lykønske 400 nye diplomingeniører.

Viser resultater 11 til 13 ud af 13

Forrige 1 2