Læs til civilingeniør­ på Aarhus Universitet

Den 5-årige civilingeniøruddannelse på Aarhus Universitet (AU) er en forskningsbaseret teknisk og ingeniørvidenskabelig uddannelse. Uddannelsen giver dig en solid teoretisk viden og eksperimentel erfaring, og du lærer at udvikle og skabe ny viden inden for dit fagområde. På Aarhus Universitet har du desuden gode muligheder for at arbejde tværfagligt med højteknologi. Det er med til at give dig en kompetenceprofil, der er stærkt efterspurgt i både private virksomheder og i forskningsinstitutioner.

Som færdiguddannet civilingeniør kan du analysere og løse komplicerede problemstillinger. I din karriere som civilingeniør vil du komme til at arbejde med at udvikle højteknologiske løsninger, der kan bane vej for nye opfindelser og innovation. Civilingeniører er frontløbere for mange store forandringer i vores samfund og får i dag job i stort set alle brancher, hvor teknologi spiller en rolle, både i Danmark og i udlandet. 

Herunder kan du se listen over civilingeniøruddannelser:
 

Mød de civilingeniørstuderende på Aarhus Universitet


Herunder kan du møde nogle af de nuværende og tidligere civilingeniørstuderende, og nederst på siden kan du se eksempler på, hvordan forskere på Institut for Ingeniørvidenskab arbejder sammen med de civilingeniørstuderende.


Forskning inden for ingeniørområdet

Civilingeniørstuderende har ofte et tæt samarbejde med forskerne og er en del af de forskellige forskningsprojekter på Institut for Ingeniørsvidenskab. Her kan du se eksempler på forskning inden for ingeniørområdet: