UngeEvent - rundvisning og vejledning på Navitas

Rundvisning og studievejledning på Ingeniørområdet, Aarhus Universitet, Navitas

Kom med din klasse på en rundvisning på AU Engineering på Navitas lige ved siden af pladsen, hvor Engineer the Future eventet foregår.

Engineer the Future UngeEvent afholdes den 20. og 21. august 2017

Efter rundvisningen får du en kort præsentation af de forskellige uddannelsesområder inden for ingeniørområdet i Aarhus og et indblik i ingeniørens arbejdsformer. Oplægget holdes af studievejledere ved Aarhus Universitet.

Rundvisning og oplæg varer ca. 1 time og starter hver hele klokketime mellem kl. 8 og  kl. 15.
Der er et begrænset antal pladser til rundvisninger, og vi vil derfor gerne have din tilmelding. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du tilmelder din klasse ved at sende en mail til studievejledning, Birgitte Viborg, biv@ase.au.dk – husk at oplyse antal elever i mailen samt hvilken skole I kommer fra.

Vi glæder os til at se jer!

Climate Planet ligger kun et stenkast fra Navitas.

Adresse Navitas

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C