Diplomingeniør - Navitas

Orienteringsmøde om ingeniøruddannelserne

Drømmer du om at blive ingeniør, og interesserer du dig for Bygning, Bygningsdesign eller Maskinteknik? Eller vil høre om mulighederne for supplering og adgangskursus til ingeniøruddannelserne?

Besøg os: Tirsdag den 10. oktober 2017, kl. 15-17, på Navitas


Sted
: Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C, Auditorium 00.117 (til højre for hovedindgangen)

Tilmelding til mødet: Tilmeld dig her

Dette orienteringsmøde er for dig, der overvejer at begynde på en diplomingeniøruddannelse. Diplomingeniøruddannelsen varer 3½ år, inkl. et halvt års praktik i en ingeniørvirksomhed. Efter diplomingeniøruddannelsen kan du vælge, om du vil fortsætte på den to-årige kandidatoverbygning til civilingeniør. 

Program for orienteringsmødet

Kl. 15.00 Fælles orientering om ingeniøruddannelserne på Navitas i Aarhus:

Kl. 15.45 Mulighed for at tale med vejledere og studerende fra de enkelte diplomingeniøruddannelser på Navitas samt rundvisning på studiet.

Du kan også møde vejledere fra adgangskursus og høre om:

 

NB: Er du mere interesseret i ingeniøruddannelserne Elektronik, Elektrisk energiteknologi, Informations- og kommunikationsteknologi, Sundhedsteknologi, Kemi, Kemiteknologi eller Bioteknologi , er der et orienteringsmødet d. 12. oktober på Katrinebjerg, som er mere relevant for dig. 


Kontakt

Har du spørgsmål til dette arrangement eller ingeniøruddannelserne i øvrigt, er du velkommen til at kontakte studievejleder Birgitte Viborg på tlf. 4189 3140 eller e-mail: studievejledning@ase.au.dk

 

 

Adresse Navitas

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
tlf. 87150000

Find rundt i bygningen med NavNav
(Kan også hentes via App Store)