AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Professor Peter Gall Krogh med den første forskningsprototype på et interaktivt konsultationsbord. (Foto: Lars Kruse, AU)

04.12.2018 | AU Engineering

Nyt konsultationsbord gør den svære patientsamtale bedre

Et dansk studie sætter spot på en række problemer med konsultationer mellem læger og kræftpatienter. Nu har forskere designet et interaktivt bord, der kan forbedre samtalernes værdi.

Holdet bag Aarhus Universitets nano-satellit (med Kåre yderst til højre). Foto: AUSAT/Delphini-1.

28.11.2018 | Institut for Ingeniørvidenskab

Nu sender AU satellit i rummet: ”Kulminationen af hele min drengedrøm”

Tirsdag aften kl. 19:38 dansk tid skyder SpaceX Falcon 9 raketten sig mod himlen og Verdensrummet fra Cape Canaveral i Florida. Med sig om bord har den satellitten Delphini-1, som civilingeniørstuderende Kåre Jensen har været med til at bygge.

ARRANGEMENTER

tor 20 dec
11:00-11:45 | Auditorium 00.117, Aarhus University, Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus
DCAMM seminar: Developments in Transfer Matrix Method for Multibody Systems (Rui Method) and Its Applications
Professor Xiaoting Rui, Academican of Chinese Academy of Sciences, Institute of Launch Dynamics, Nanjing University of Science and Technology, China. All interested are invited to attend the seminar.
tor 24 jan
15:00-17:00 | Navitas, 00.117, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Dimission for civilingeniører
Vi afholder dimissionsarrangement for det næste hold civilingeniører den 24. januar 2019. Invitation til dimittender er sendt med post.