AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Aarhus Universitet, her set fra oven, er gået sammen med landets tre øvrige tekniske universiteter i et projekt, der skal fremme billigere grøn energi. Foto: Jørgen Weber luftfoto

11.04.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Unikt forskningssamarbejde skal give billigere bæredygtig energi

Danmarks fire tekniske universiteter går sammen i et sjældent stort projektsamarbejde, der skal munde ud i et fleksibelt energisystem og give milliardbesparelser ved hjælp af kunstig intelligens

"Ingeniørvidenskab er et stort satsningsområde for universitetet, og vi er derfor meget ambitiøse med at tiltrække forskere og skabe forskningsfaciliteter i absolut verdensklasse," lyder det bl.a. fra institutleder Thomas Toftegaard om åbningen af den nye forskningsfacilitet. Fotos: Lars Kruse / Jesper Bruun

10.04.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

AU åbner eksperimentel hub for ingeniørforskning

Robotter, droner, klima og byggeri: Aarhus Universitets nye 2.100 kvm store forskningshub bliver et kritisk element på rejsen mod den globale elite for tekniske universiteter

ARRANGEMENTER

ons 24 apr
14:00-18:00 | Stakladen på Aarhus Universitet, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C.
Forskningens døgn 2019
Under overskriften FASCINERENDE FORSKNING holder Aarhus Universitet onsdag den 24. april 2019 kl. 14-18 Forskningens Døgn på Campus Aarhus ved Stakladen
fre 03 maj
13:00-15:00 | Aarhus University, Department of Engineering, Deep Tech Experimental Hub, Skejby Nordlandsvej 301, Building 2330, 8200 Aarhus N
Grand opening: Deep Tech Experimental Hub
On 3 May 2019, the Deep Tech Experimental Hub research facility of Department of Engineering, Aarhus University, officially opens.
man 06 maj
12:30-16:00 | Peter Bøgh Auditoriet, Nygaard-bygning, Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N
Opening of the AU Digital Twin Center
Come to the opening of the Aarhus University Centre for Digital Twins.