AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Hvordan gør vi Aarhus Ø til en grøn bydel? Det er udfordringen ved årets Climathon, der løber af stablen d. 26. oktober på Navitas, hvor Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet er vært. (Foto: Aarhus Kommune_arkiv)

12.10.2018 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Aarhus Universitet sætter bæredygtig byudvikling på dagsordenen i oktober

Den internationale begivenhed Climathon kommer til Aarhus d. 26. oktober med Aarhus Universitet som vært. Virksomheder, studerende og borgere opfordres til at bidrage med idéer til bæredygtig byudvikling.

Hvordan reducerer vi klimabelastningen fra den animalske produktion? På billedet ses Rune Hylsberg Jacobsen, lektor ved Institut for Ingeniørvidenskab og tilknyttet iClimate på Aarhus Universitet. (Foto: AU Engineering, arkiv)

10.10.2018 | AU Engineering

Hi-tech virksomheder skal ind i klimakampen

iClimate inviterer højteknologiske virksomheder til samarbejde om reduktion af udledningen af drivhusgasser fra husdyrbruget.

ARRANGEMENTER

ons 31 okt
08:30-15:30 | Navitas
Jobtræf 2018 - d. 31. oktober på Navitas
Jobtræf Aarhus er Ingeniørens karrieremesse for ingeniør- og maskinmesterstuderende samt cand.scient.er i Aarhus samt Midt- og Nordjylland.