AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Ph.d.-studerende og elektronikingeniør Niloofar Yazdani er uddannet fra K.N. Toosi University of Technology i Iran og kom til Danmark for 1,5 år siden med sin mand og sin 4-årige datter. Foto: Jesper Bruun.
Forskningsgruppen Network Computing, Communications and Storage (NETX) på Institut for Ingeniørvidenskab ledes af lektor Daniel Lucani Rötter.

17.09.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Best Paper Award: Niloofar Yazdani

Ph.d.-studerende og elektronikingeniør Niloofar Yazdani har for nylig vundet en Best Paper Award for sin forskning i netværkskodning til den internationale IEEE-konference i Sydafrika.

"Helt grundlæggende halter vi langt efter naturen, i forhold til hvad der er muligt at producere kemisk," siger lektor Selin Kara fra Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet. Hendes nye projekt, der omfatter 22 universiteter og organisationer i Europa, starter januar 2020. Foto: Ida Marie Jensen, AU Foto.

11.09.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Forskere vil efterligne organismers stofskifte for at skabe 100% bæredygtige kemikalier

Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, står i spidsen for et nyt internationalt, tværsektorielt projekt, der ved at efterligne levende organismers stofskifte skal kunne skabe helt rene, naturlige og bæredygtige kemiske produkter. Projektet kan således få stor betydning for den kemiske industri, som i dag er en af jordens mest…

ARRANGEMENTER

tir 24 sep
10:00-11:00 | Live streaming eller Aarhus Universitet, Trøjborgvej 82-84, EDU-IT Hub’ens eksperimentelle undervisningslokale, Bygning 1910, lokale 217
Verden på olieafvænning - fremtidens biobaserede samfund.
Ingeniører fra Aarhus Universitet forsker i at afhjælpe verdens klimaudfordring. Forelæsning og livestreaming til gymnasieelever.
fre 27 sep
13:00-15:00 | Room 04.081, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Qualifying exam: Modelling and simulation of Arable Soil–Tool interaction
PhD student Frederik Forchhammer Foldager, Department of Engineering, Aarhus University.
fre 27 sep
13:00-15:00 | Bygning 5125, lokale 408, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Ph.d.-forsvar: Mikrobølger fra en optisk chip – på vej mod hurtigere dataforbindelser
Ph.d.-studerende Lars Nielsen, Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet.