AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Kristina Wedege er uddannet civilingeniør i kemi og bioteknologi fra Aarhus Universitet. Uddannelsen er også i høj grad en af grundene til hendes fascination af flowbatterier til lagring af grøn strøm. Foto: Claus Sjödin

28.05.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

AU-ingeniør hædres for sit arbejde med at udvikle batterier til lagring af grøn strøm

Civilingeniør og ph.d. Kristina Wedege modtager i år Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris. Hun sætter pris på, at andre kan se værdien i hendes arbejde med at gøre lagringsteknologi til vedvarende energi mere grøn.

Slutproduktet er et fint grønt proteinpulver - udvundet af græs. Foto: Ida Marie Jensen, AU Foto.

20.05.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Nyt bioraffineringsanlæg på AU Foulum skal bidrage til grøn omstilling

Den 25. juni 2019 indvies et nyt demonstrationsanlæg til udvinding af protein fra græs. Anlægget skal give viden til etablering af fuldskala anlæg i praksis.

ARRANGEMENTER

tir 18 jun
13:00-15:00 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus, building 3210, room 03.107
PhD defence: Crack development and deformation behaviour of reinforced concrete
PhD Student Annette Beedholm Rasmussen, Department of Engineering and Aarhus University School of Engineering, Aarhus University.
tir 25 jun
11:00-16:00 | Aarhus University Foulum
Circular Bioeconomy Days
Vær med, når Aarhus Universitet er vært for konferencen Circular Bioeconomy Days, der sætter fokus på udviklingen af fremtidens cirkulære bioøkonomi.
tir 25 jun
16:00-18:00 | AU Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Indvielse af bioraffineringsanlæg på AU Foulum
Deltag i indvielsesarrangementet og hør om AU's nye bioraffineringsanlæg i demonstrationsskala.