AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Selin Kara ved sin bioreaktor, der bruger lys som katalysator og naturlige enzymer som ingredienser for at danne grønne kemiske stoffer. Foto: Melissa Yildirim, AU Foto.
Selin Kara leder arbejdspakke nr. 3 i projektet PhotoBioCat og ses her med sin forskergruppe ved Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet. Foto: Melissa Yildirim, AU Foto.

09.11.2018 | Institut for Ingeniørvidenskab

Forskerteam efterligner naturen i projekt, der skal gøre den kemiske industri 100 pct. grøn

Ni europæiske universiteter er gået sammen om at skabe grøn, bæredygtig og bionedbrydelig kemi med en produktionsmetode, der bruger lys som brændstof og ikke genererer affald. Det kan være skelsættende for en industri, der ellers er en af klodens mest forurenende.

"Der har aldrig rigtig været nogen, der har kigget nærmere på, hvorfor det fleksible sugerør forbliver i den position, man sætter det i," siger adjunkt Marcelo Dias fra Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet. Foto: Jesper Bruun
Måske sugerøret aldrig rigtig har fået den opmærksomhed, som det måske har fortjent. I hvert fald ser det ud til, at dets fleksible egenskaber kan benyttes til mange andre ting. Foto: Jesper Bruun

02.11.2018 | Institut for Ingeniørvidenskab

Ingeniører opdager unik egenskab ved plastiksugerør

For 80 år siden revolutionerede en skrue og et stykke tandtråd en over 5.000 år gammel opfindelse. Nu tager et internationalt team af forskere og ingeniører skridtet videre.

ARRANGEMENTER

tor 15 nov
13:00-14:00 | Room 408, building 5125, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Guest lecture: Perceptual Engineering.
Misha Sra will give a guest talk/presentation about her research field.
fre 16 nov
13:15-14:00 | Room 424, building 5125, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Guest lecture: Advanced Methods of 5G Network Operations and Management
Senior Lecturer Bin Han, University of Kaiserslautern.
fre 16 nov
14:15-15:00 | Room 424, building 5125, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Guest lecture: Self-organisation and self-adaptation in the Internet-of-Things
Research Fellow Lukas Esterle, Aston University in Birmingham, UK.