AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

Lektor Farshad Moradi fra Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, er - sammen med et team af internationale organisationer - i gang med at udvikle en hjernelignende computerchip i mikroskala, som ved hjælp af kunstig intelligens skal kunne kurere hjernen for epilepsi. Foto: Lars Kruse

16.05.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Nyt forskningsprojekt skal kurere epilepsi med kunstig intelligens

Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, er med i et nyt, internationalt forskningsteam, som med en EU-bevilling på 60 mio. kr. skal forsøge at finde en kur mod epilepsi med en banebrydende ny behandlingsmetode.

Hele dagen tirsdag pitchede hundredvis af ingeniørstuderende deres opfindelser til forskere, eksperter og virksomhedsrepræsentanter. Foto: Ida Marie Jensen / AU Foto.

15.05.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Genbrugsmedicin og bananæbler: Ingeniør-innovation indtager Skejby

AU Engineerings nye forskningsfacilitet, Deep Tech Experimental Hub, i Skejby var stuvende fuld af civilingeniørstuderende, da årets ”opfindelses-pitch” løb af stablen.

ARRANGEMENTER

tor 23 maj
15:30-16:15 | Navitas Auditorium (room 01.078), Aarhus University, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
DCAMM seminar: Scalable Model and Dataset Development Informing Integrated Energy Pathways at NREL
Clayton Barrows, Researcher at the Economics and Forecasting Group in the Strategic Energy Analysis Center, NREL Denver, Colorado, USA.
fre 24 maj
08:30-16:00 | Teknologisk Institut i Aarhus
Potentialet med 3D-print i sundhedssektoren
Kom til gratis Danish Healthtech heldagsarrangement fredag den 24. maj fra 8:30-16:00 på Teknologisk Institut i Aarhus og hør om, hvordan 3D-print kan anvendes i sundhedssektoren.
man 27 maj
13:00-18:00 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus, room 01.078 (the auditorium)
DEEP TECH DAY: FUTURE ELECTRONICS - TOMORROW OR NOT?
You will gain knowledge about new technologies with a focus on printed electronics, neuromorphic computing and other emerging fields. You will gain insights into both the latest research as well as concrete industry implementation presented in both cases as well as open debate.