AU Engineering Alumni

Bevar kontakten og
mød dine gamle studiekammerater

Hvad er en alumne?

En alumni er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Alumnenetværket på AU Engineering er for tidligere studerende, der har en ingeniøruddannelse ved Ingeniørhøjskolen eller Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet. Vi inviterer alle tidligere studerende med minimum en diplomingeniør eller bachelor i teknisk ingeniørvidenskab til at være med og drage nytte af alumnenetværket.

Det samme gælder nuværende og tidligere medarbejdere samt udvekslingsstuderende og studerende på adgangskursus og suppleringskursus, der har været tilknyttet AU Engineering i minimum et semester.

Følg os på LinkedIn

Følg AU Engineering på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende gode idéer, spørgsmål og kommentarer til os ved at skrive til contact@auengineering.au.dk - så svarer vi hurtigst muligt, og typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

Vores postadresse er:
AU Engineering
Ingeniørområdet ved Aarhus Universitet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

BLIV MEDLEM

Hvis du ønsker at være en del af AU Engineerings LinkedIn-gruppe for tidligere studerende?

AU Alumne-netværk giver dig fordele

Hvis du melder dig ind i AU's Alumne-netværk, får du tilbud som fx at deltage gratis på Folkeuniversitetet. Det koster ikke noget at være medlem af netværket.

Du bliver en del af Aarhus Universitets alumnenetværk sammen med flere end 28.500 andre alumner fra Aarhus Universitet.

Du kan blive medlem, hvis du er tidligere studerende fra Aarhus Universitet eller nuværende/tidligere ansat på Aarhus Universitet.

NYHEDER

"Skal vi i mål med de nye klimamål, er det simpelthen afgørende at energirenovere," skriver AART Architects og forskere fra Institut for Ingeniørvidenskab i dette debatindlæg, der er bragt i Jyllands-Posten. Foto: Brabrand Boligforening.

13.08.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Almensektoren er nøgleordet for at komme i mål med klimamålene

Denne artikel er bragt som debatindlæg i Jyllands-Posten den 12. august 2019. Indlægget er skrevet af ingeniørdocent Søren Wandahl, ph.d. Stina Rask Jensen, postdoc Aliakbar Kamari og dokumentationschef ved AART Architects, Johanne Mose Entwistle.

De fem studerende, der byggede Aarhus Universitets første satellit, Delphini-1. Herunder Kåre Jensen (yderst th.), som læser til civilingeniør i computerteknologi. Foto: Delphini-1.

09.07.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

Fuldt hus på nye it-uddannelser

114 unge har valgt Aarhus Universitets tre nye uddannelser inden for it som 1. prioritet.

ARRANGEMENTER

man 26 aug
13:15-14:15 | Room 408, building 5125, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Guest lecture: Recent researches on advanced machine learning aided diagnosis and control
Shen Yin, Professor at the Department of Control Science and Engineering, Harbin Institute of Technology.
fre 30 aug
13:00-15:00 | Lokale 408, bygning 5125 (Edison), Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Ph.d.-forsvar: Genanvendelse af industrielle epoxy kompositter under miljøvenlige forhold muliggjort ved at indarbejdelse af proteiner
Ph.d.-studerende Martin Lahn Henriksen, Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet.
tir 24 sep
10:00-11:00 | Live streaming eller Aarhus Universitet, Trøjborgvej 82-84, EDU-IT Hub’ens eksperimentelle undervisningslokale, Bygning 1910, lokale 217
Verden på olieafvænning - fremtidens biobaserede samfund.
Ingeniører fra Aarhus Universitet forsker i at afhjælpe verdens klimaudfordring. Forelæsning og livestreaming til gymnasieelever.