Tillykke til 365 ny ingeniører

Fredag d. 29. januar satte et nyt hold diplom- og civilingeniører punktum efter deres uddannelse.

03.02.2016 | Kim Harel

250 nye diplomingeniører og 115 nye civilingeniører er i januar dimitteret fra Aarhus Universitet. Her ses en del af dem til dimission på Navitas (foto: haslefoto.dk)

I år var det rekordmange eksamensbeviser, der skulle overrækkes til vinterkuldet af nye ingeniører fra Aarhus Universitet. På billedet ses Thomas S.Toftegaard, Institutleder, Institut for Ingeniørvidenskab og Jens Kargaard Madsen, uddannelsesleder, Institut for Ingeniørvidenskab. (Foto: haslefoto.dk)

Festtaler og musikalske indslag markerede afslutningen for det seneste kuld af diplom- og civilingeniører, da de og deres familier fredag var samlet til dimission på Navitas.

I alt 250 nye diplomingeniører og 115 nye civilingeniører fik overrakt eksamensbeviser.

Velkommen til mange nye studerende
I denne uge byder Aarhus Universitet velkommen til 320 nye diplomingeniørstuderende og 115 nye civilingeniørstuderende i forbindelse med vinterstudiestarten.

Offentligheden / Pressen, AU Engineering