Ingeniørkampagne 2016

Institut for Ingeniørvidenskab og Ingeniørhøjskolen har i fællesskab lanceret en marketingkampagne, som har til formål at udbrede kendskab til ingeniøruddannelser ved Aarhus Universitet (AU Engineering). Kampagnen varer indtil udgangen af 2016.

For at styrke optaget til ingeniøruddannelserne yderligere har AU Engineering (ASE og ENG) igangsat en større marketingkampagne i Danmark.

Kampagnen har til formål at udbrede kendskab til universitetets ingeniøruddannelser og dermed øge både sommer- og vinteroptaget 2016. Dens målgrupper omfatter både gymnasieelever og deres influenter (forældre og lærere).

Synlighed i hele Danmark
Kampagnen benytter sig af flere forskellige medieplatforme, som omfatter både bannerannoncer på store websites (for eksempel webaviser), annoncer på sociale medier (Facebook og Instagram) og annoncer i fagblade (Gymnasielæreren).

Eksempel på banner fra ingeniørkampagnen

Samtidig reklamerer AU Engineering for ingeniøruddannelserne med store plakater i bybilledet i en række større byer i Jylland og på samtlige gymnasiers opslagstavler.

Til alle jyske gymnasier (stx og htx) distribueres desuden en ny AU Engineering uddannelsesbrochure.

Eksempel på Facebook annonce
Eksempel på Instagram annonce
Plakat i bybilledet
Plakat på gymnasier
Uddannelsesbrochure fra AU Engineering

Fokus på Elektronik i Herning og Online

I 2016 gennemfører AU Engineering desuden en særlig marketingindsats for Elektronik i Herning, som blandt andet udbyder uddannelsen som fjernundervisningsforløb. Målet er at tiltrække flere lokale studerende til Campus Herning og flere fjernundervisningsstuderende fra resten af Danmark. Læs mere på www.bachelor.au.dk/elektronik

Eksempel på online annonce
Eksempel på Facebook annonce

Større kendskab til Adgangskursus

Også Adgangskursus har igangsat en selvstændig kendskabskampagne målrettet håndværkere og andre uden adgangsgivende eksamen med henblik på at styrke fødekæden til universitetets ingeniøruddannelser. Læs mere på www.au.dk/adgangskursus

Eksempel på Facebookannonce
Eksempel på onlinebanner