tor 28 sep
15:00-17:00 | Navitas
Praktik og projektdag for maskiningeniører på Navitas
Dagen hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde inden for studieretningen maskin.
ons 04 okt
09:00-11:00 | Finlandsgade, Katrinebjerg
Praktik og projektdag på Katrinebjerg
Virksomheder og studerende møder hinanden til en snak om projekter og praktikophold inden for studieretningerne Elektronik, IKT og Elektrisk energiteknologi.
tir 10 okt
15:00-17:00 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C, aud. 00.117
Orienteringsmøde om ingeniøruddannelserne på Navitas
Hør om uddannelserne: Bygning, Bygningsdesign og Maskinteknik samt dine muligheder for at læse videre til civilingeniør. Du kan også høre om vores adgangskursus og suppleringskurser.
tor 12 okt
11:19-11:19 | Peter Bøgh Andersen Auditoriet, Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N,
Orienteringsmøde om ingeniøruddannelserne på Katrinebjerg
Hør om diplomingeniøruddannelserne: Elektronik, IKT, Elektrisk energiteknologi, Sundhedsteknologi, Kemi og Bioteknologi og bacheloruddannelserne: Bioteknologi og kemiteknologi. Du kan også høre om dine muligheder for at læse videre på en civilingeniøruddannelse