tir 20 nov
16:00-18:00 |
IDA Arrangement: Høje bygninger
Hør om Lighthouse på Aarhus Ø, samt andre højhusprojekter og de udfordringer der er med høje bygninger i tættere beboede områder. Hør om klatreforskalling, sikkerhedsinddækning samt pumpning af beton.
fre 23 nov
10:00-11:00 | Aarhus Universitet, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C, Bygning 1333, lokale 101 (Auditorium A1)
Livestreaming af forelæsning: Biologien, Ingeniørvidenskaben og kunstige hjerteklapper
Ingeniører fra Aarhus Universitet og læger fra Aarhus Universitetshospital arbejder sammen om at blive klogere på hjerteklappernes funktion for at gøre behandlingen af hjerteklapsyge patienter bedre. Efter denne forelæsning vil du vide mere om moderne hjerteklapbehandling og teknologien bag.
man 26 nov
15:00-18:00 | Aarhus Universitet, Inge Lehmanns Gade 10 (Navitas), 8000 Aarhus C
Seminar om energirenovering af større bygninger
Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet inviterer i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut til seminar om energirenovering.