lør 15 sep
09:00-21:00 | Campus Katrinebjerg, Aarhus N (Shannon Building, room 009 C/S & Orbit Lab)
Entrepreneurship Camp at Aarhus University School of Engineering
Entrepreneurship and innovative processes are key skills for any engineering professional working with problem solving in technology development, production, consulting, case management etc. These concepts have become crucial to the success of millennials in the job market. The Entrepreneurship Camp will introduce you to the main concepts in the field and it will equip you with the right set of means to enable individual/team empowerment, self-sufficiency, and sustainable development of your projects/ideas.
tor 27 sep
15:00-17:00 | Navitas, Inge Lehmannsgade 10, 8000 Aarhus C
Praktik- og projektdag på Navitas - diplomingeniør maskinteknik
Vi inviterer til praktik- og projektdag (PDagen på Navitas) d. 27. september 2018 kl. 15.00 – 17.00, hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.
fre 05 okt
08:15-11:00 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
Praktik- og projektdag på Katrinebjerg
På de fire studieretninger: Elektronikingeniør, Elektrisk energiteknologi-ingeniør, IKT-ingeniør og Sundhedsteknologi-ingeniør. Praktik- og projektdagen i april 2018 var en stor succes hvor mange virksomheder deltog. Vi gentager derfor succesen og inviterer igen til praktik- og projektdag (PDagen) d. 5. oktober 2018 kl. 08.15 – 11.00, hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde
ons 07 nov
09:00-16:00 | Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus
Teknik- og teknologidag for gymnasielærere 2018
AU Engineering inviterer til gymnasielærerdag i teknologi og teknik onsdag den 7. november 2018. Programmet spænder over forskellige temaer, der kan give inspiration til undervisningen i gymnasiet.