Nyheder

AU Engineering serverer øl til folket på Folkemødet 2019. Den er brygget på vores videnskabelige bryghus og skænkes fra et højteknologisk fadølsanlæg (foto: Lars Kruse_AU).
Torsdag aften byder vi op til dans i Techteltet (Foto: Jesper Bruun 2018)
Vi har masser af teknologi med til vores udstillinger. Prøv for eksempel en virtuel tur under isbjergene i det Arktiske Hav (Foto: Jesper Bruun 2018)

11.06.2019 | AU Engineering

Mød AU Engineering på Folkemødet 2019

Det grønne liv, det sunde liv og det digitale liv er på dagsordenen i Techteltet på årets Folkemøde d. 13.-16. juni.

Kristina Wedege er uddannet civilingeniør i kemi og bioteknologi fra Aarhus Universitet. Uddannelsen er også i høj grad en af grundene til hendes fascination af flowbatterier til lagring af grøn strøm. Foto: Claus Sjödin

28.05.2019 | Institut for Ingeniørvidenskab

AU-ingeniør hædres for sit arbejde med at udvikle batterier til lagring af grøn strøm

Civilingeniør og ph.d. Kristina Wedege modtager i år Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris. Hun sætter pris på, at andre kan se værdien i hendes arbejde med at gøre lagringsteknologi til vedvarende energi mere grøn.

De fire diplomingeniørstuderende og deres vejleder ingeniørdocent Claus Melvad (i midten) til præmieoverrækkelse i Texas. (Foto: National Instruments)

24.05.2019 | ASE

Studerende vinder VM i robotdesign med autonom polarbåd

En gruppe ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet vinder verdens største internationale konkurrence i robotdesign i Texas.

tir 18 jun
13:00-15:00 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus, building 3210, room 03.107
PhD defence: Crack development and deformation behaviour of reinforced concrete
PhD Student Annette Beedholm Rasmussen, Department of Engineering and Aarhus University School of Engineering, Aarhus University.
tir 25 jun
11:00-16:00 | Aarhus University Foulum
Circular Bioeconomy Days
Vær med, når Aarhus Universitet er vært for konferencen Circular Bioeconomy Days, der sætter fokus på udviklingen af fremtidens cirkulære bioøkonomi.
tir 25 jun
16:00-18:00 | AU Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Indvielse af bioraffineringsanlæg på AU Foulum
Deltag i indvielsesarrangementet og hør om AU's nye bioraffineringsanlæg i demonstrationsskala.